четвъртък, 16 юни 2016 г.

Плетен бански за лято 2016

Какъв е вашият бански? Сигурно е от еластична материя, която съхне бързо. А какво ще кажете за плетен? Ето какво може да поръчате на любимата си баба вместо тривиалните чорапки и пуловери. Ето малко нагледен материал преди да обсъдим какви са предимствата и недостатъците им.


Освен, че изглеждат ефектно и приковават погледите на плажа, плетените бански костюми имат още няколко предимства. Едно от най-практичните им качества е, че като цяло не прозират (разбира се, ако е ситна плетката и/или имат подходяща подплата). Никак не е приятно да излезете от водата и при по-внимателен оглед всички да могат да се запознаят с анатомията ни, нали? Освен това, такъв тип облекло държи хладно и не на последно място - няма шевове, които да убиват тук и там.Тези модели са цели части, за дами, които не искат да показват прекалено много плът или просто предпочитат да плуват пред това да събират слънчевите лъчи. Важно е да се подберат цветът и моделът, защото рискът да прилича на бельо е много голям.
Ето и предложения от две части, някои от които имитират блузки. Както виждате, не приличат на бельо, въпреки белия цвят. Още един плюс, определено. Разбира се, и при тази тенденция, както всяка друга, са възможни импровизации и по-разчупен дизайн. Ето няколко примера:А ако искате да стигнете и по-далеч, може да се сдобиете и с нещо за обличане върху банския, в същия стил - наметало, рокля, панталонки и т.н.


Има разкошни попадения, нали? Но, както всяко нещо и този тип облекло си има недостатъци. Един от тях е, че бързо се износва и губи формата и цвета си. Освен това, може би вече се досещате, че ако прекарате малко повече време на слънце с такъв бански, ще имате разлики в тена навсякъде. Споменах ли колко бавно съхне? Май няма нужда. И не на последно място, по магазините трудно се намират такива модели - трябва или да си ги поръчате по Интернет (какво ще пристигне е отделен въпрос) или просто да си ги направите сами.

Ако, все пак, смятате, че най-важното е да зашеметявате със стил и да събирате погледите, ето една схема на такъв костюм, на руски език. Приятно плетене. Сигурна съм, че ще изглеждате прекрасно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар