сряда, 9 юли 2014 г.

Бански костюми - 2014г.

Лятото е вече в разгара си и на много от нас предстои да ходят на море. Кое е най-важното, което трябва да сложим в куфара? Правилен отговор - бански костюм, и то поне един! Дори да имате няколко килца отгоре, или пък ужасна пъпка еди-къде-си, светът ще Ви изглежда по-добро място ако се разхождате по плажа в убийствен бански, който демонстрира предимствата на Вашата фигура. Нека видим някои от най-атрактивните модели на тзгодишните колекции.

Ако предпочитате плуването пред слънчевите бани, най-добре е да се ориентирате към цял бански. Той е много подходящ и ако имате проблеми с талията - ако не е добре изразена или има някой и друг излишен килограм в тази област. Като цяло, моделите без презрамки не са много надеждни. Цветът може да бъде неонов (син, розов, жълт), в традиционен моряшки стил, или пък с весел принт. Класическото бяло или черно е добра идея само ако моделът е много екстравагантен - в противен случай има голям риск банският костюм да изглежда като бельо.


Ако предпочитате слънчевите бани, за Вас е банският от две половинки. Подбраните тук модели са в класически цветове и са от тазгодишната колекция на Victoria's Secret. Ако бюстът Ви е голям, забравете за моделите без презрамки или с тънки такива. Долнищата тип панталонки и полички са идеални за дами с проблемен ханш. Избягвайте твърде претрупаните десени, изобилстващи от точки, цветя и райета. Модно престъпление е и ако двете части на банския са в напълно различни цветове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар